Mietin outoa elämääni. Vanha mies, joka tapaillut nuoria  naisia vuosia, on väsynyt tapamaan ihan tuikituntemattomia  neitoja, menemään sänkyyn heidän kanssaan ja juttelemaan asioista, mitkä eivät kiinnosta lainkaan. Joten päätin keskittää elämäni tähän johonkin muuhun, josta pidän. Kirjoittamiseen.

Mitä sanottavaa minulla on maailmasta? Ehkä elämännäkemykseni, jonka mielestä maailma on aika säännötön paikka, jossa ihmiset saavat tehdä oikeasti mitä haluavat - jos vain tajuavat olla merkityksettömiä pieniä hahmoja. Jos saat merkin päällesi tavalla tai toisella, niin kaikki huomaavat sinut : Ja nyt sinun pitää elää tiettyjen sääntöjen mukaan.

Itse olen elänyt säännöttömästi. Makasin viimeeksi 21 v naisen kanssa, joka on yli 20 v nuorempi kuin minä - ja juttu oli itseasiassa vaihtokauppa. Eräs tuttavani jutteli tytön kanssa netissä, mutta ei kyenyt mennä tapamaan tätä - j oten minä menin hänen tilallaan. Tyttö ei edes tajunut, että sänkyssä kanssaan oli aivan toinen mies. En tiedä olisiko edes välittänyt.

Seuraavana päivänä ajoin Turkuun juttelemaan 20 vuotiaan naisen kanssa, vietimme iltapäivää ravintolassa ja illemmalla ajoin takaisin keskisuomeen.

Eli muun muassa tuollaisia tempauksia olen tehnyt. Nyt tiedätte millainen olen.

Pidän fantasiakirjoista, minusta on mukava katsella elokuvia ja kuunnella Within Temptation musiikkia. En takaa, että bändin nimi tuli oikein kirjoitettua. Pidän 3d-mallintamisesta ja tällä hetkellä etsin paikkaani maailmassa. Oikeastaan haluaisin löytää nuoren naisen, jonka kanssa voisi kirjoitella ja tapailla. Sellaisen jolla olisi ihan oikeasti puhetaitoa ja karismaa. Epäilen, ettei sellaista löydy - Haluaisin, että hänellä on vielä ulkonäkö kohdillaan.

Ihan normaalia vuodatusta mieheltä.

Mitä toivon. Toivon että suomalaiset valitsisivat seuraavan presidentin muulla menetelmällä kuin ulkonäkö ja huhu ratkaisee ja vilkaisisvat faktoihin. Itse olen sitä mieltä, että huonompaa presidenttiä kuin Niinistö on vaikeata löytää - mutta mielipiteeseeni ei kannata pysähtyä. Ajatelkaa järjellänne. Ja miettikää samalla, miksi presidentin valtaa on kavennettu? Johtuuko se siitä, että ihmiset ovat halunneet niin? Ei - vaan siitä, että puolueet ovat halunneet saada vallan pois ihmisten demokraattisesti valitsemalta presidentiltä, hyvin epädemokraattisesti valitulle hallitukselle.

Suomi on maa, jossa tietyt tahot ovat aina haluneet pitää vallan omissa käsissään. Mm kansanäänestykset ovat vaarallisia, koska kansan oikeaa mielipidettä ei kannata kuunnella. Valintajärjestelmän kannattaa olla sellainen, että se suosii harvainvaltaa. Veikkaan että tämä toteutuu vielä joidenkin vuosien kuluttua.

Demokraattista olisi, jos kerrankin luotaisiin järjestelmä, jossa kansalaisia kuultaisiin oikeasti. Eikä vain näenäisesti ja mietittäisi sitten, miksi ei äänestetä. Mutta äänestyksen vähäisyys onkin demokratisen yksinvallan tehokkaimpia menetelmiä. Valta pysyy harvojen käsissä, eikä oikeastaan mikään muutu. Ruotsi on mahtava esimerkki juuri tällaisesta kehityksestä.

Se oli poliittista vuodatusta. Hieman hiematonta. Ikävä kyllä. Nopeasti kirjoitettua.

Tämän kirjoituksen  osalta tämä oli tässä. Muuta kiinostavaa toinen kerta.