Olen taas silmäilyt naisia. Erään opiskelijatytön kanssa olen vetänyt pitkiä keskusteluita messengerissä. Mielenkiintoinen neitonen, jonka tapasin noin kuukausi sitten. Temperamenttinen tyttö, joka toivoo pääsevänsä yliopistoon opiskelemaan keväällä.

Olin kahvilassa eilen ja vilkaisin sivupöydässä istuvia ulkomaalaisia nuoria naisia. Turkkilaisia? Jostain etelästä kuitenkin. Mielettömän voimakkaasti meikattuja kaikki. Meikkaukset tuovat esiin heidän kasvojensa kauniit piirteet, vaikka sitten vaatteet tekevät heistä hieman rumempia. Jotenkin pukeutumisen osaaminen ja meikkaamisen osaaminen ei heillä mene yksiin. Varsinki farkkuvalinnat neidoissa tuovat esiin tyttöjen rumimmat piirteet.

Olen miettinyt haluaisinko sänkyyn jonkun noista tytöistä kanssa. Heitä näkee usein kaupunkilla. Epäilen. Vaikka he osittain ovatkin kuvan kauniita, niin kauneus on enemmän meikkien luomaa harhaa. Heistä puuttuu sitä oikeaa kauneutta. Ja sänkyyn meneminen vaatii keskustelutaitoa. Niin pitäisi ensin tutustua. Ei jaksa.

Seurattuani AKT edesottamuksia on pakko miettiä millaisia surkeita johtajia maa on täynnä. Itsekseni olen lyönyt vetoa, että räty on johdossa vielä kymmenen vuodenkin kuluttua. Ainoa este asialle on varmaan, että poliisi tulee ja laittaa miehen vankilaan. Mutta koska suomessa rikolliset pääsevät muutamalla nuhtelevalla sanalla veräjästä ja voivat jatkaa rikollista uraansa, niin miten mahtaa käydä.

Murhaajatkin pääsevät kuin koira veräjästä. Vain pienet surkeat ihmiset joutuvat vastuuseen.

Olisi kiva tavata joku uusi opiskelija nainen, viettää hänen kanssaan iltaa. Pelata jotain lautapeliä, nauraa, juoda ja syödä jotain, kuunnella mukavaa musiikkia, lukea neidolle runoja kirjasta. Sellaista romantiikkaa.