Uusi päivä.
Lauantaina eräs raskaana oleva nuori nainen yritti saada minut luokseen tai hakemaan kaupunkille. Hänellä on tylsää yksin kotonaan. Lapsen isä otti ja katosi saman tien eikä ilmeisesti välitä tulevasta lapsestaan mitenkään.
Nainen tunki minulle puhelinnumeroaan, lähetti tekstiviestiä, jossa yritti saada minut tulemaan. Mutta en jaksanut lähteä ajamaan kolmea varttia, enkä oikein ollut vakuuttunut, että halusin tavata häntä. Nettituttujen tapaaminen ei aina ole järkevää. Joten en lähtenyt pitämään seuraa hänelle. Olisihan se ehkä voinut olla mukavaa istua jossain ja jutella mukavia - tai vaikka käydä elokuvissa. Mutta en vain ollut sillä päällä.

Talon korjaustöihin menee kummallisen paljon aikaa. Varastotilasta pitäisi saada  oman kaltaiseni. Ja laiskuus on vaivanut minua pitkän tovin. Mutta nyt sain jotain tehtyä.

Kaivoin esiin vanhan tv-sarjan nimeltä Dark Angel. Pidin sarjasta paljon joskus aikoja sitten ja nyt katsellessani sitä uudelleen tuntuu kuin tapahtumien nopeus olisi siinä liian kiivas. Muistelin sarjaa hidastempoisemmaksi. Johtuu kai jaksojen luonteesta. Paljon asiaa tiiviissä koossa. Ehkä sarja vain aikoinaan tuntui hitaanmalta.

Mietin miten samannäköisiä monet ihmiset ovat. Olen nähnyt elämäni aikana kaksoisolentoja, tietenki identtisiä kaksosia ei oteta lukuun. Ihmiset tuntuvat usein olevan tietynlaisista muoteista tehtyjä. 3D-mallintajana minun pitäisi suhtautua tähän faktana, mutta siltikään en voi olla ihmettelemättä ulkonäköjen samankaltaisuuksia - ja silti samaan aikaan, että niin moni on kuitenkin erilainen. Suurilla linjoilla samankaltaisia, pienillä linjoilla niin erinlaisia. Maailma on kaunis paikka katsoa ja ihmetellä.

Usein ihmettely rikastaa elämää. Oppii uusia asioita. Havainnoi erilaisia mielipiteitä. Huomaa virheitä itsessään. Ihminen, joka ei katso elämää laaja-alaisesti jokaiselta nurkalta, ei opi tuntemaan itseään. Jokainen persoona on paketti, joka rakentuu palikoista - niistä asioista, joista pitää ja niistä joista ei pidä. Ole oma itsesi, niin maailma on parempi. Ymmärrä millainen olet ja hyväksy se.

Nämä olivat päivän tasaiset mietelmät.a